U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Samen Sterk in Speelheide

(vaste) Week-activiteiten:

 

 

10.00 - 12.00 uur:

14.00 - 16.00 uur:

19.30 uur:

Maandag 

 

 Rikken/Klaverjassen

 Fotografie *

Dinsdag

 

 Schilderen

 

Woensdag 

   Breien/Haken

 

Donderdag 

 

 Spreekuur bewonersoverleg

 

Vrijdag 

 

 Kleuren voor volwassenen

 

Zaterdag

 

 Energie café 16.00-17.00 uur **

 


Toelichting activiteitenkalender:

* In oneven weken
** Eerste zaterdag v.d maand 

 

Kaarten: Opmaandagmiddag wordt er gekaart (rikken en klaverjassen). Opgave vooraf niet nodig. Loop gerust een keer binnen, meestal zijn er al diverse buurtgenoten aanwezig.

 

Fotografie: onder deskundige begeleiding is er analyse van foto's (digitaal of afgedrukt), tips voor beheer, bewerken of presenteren van foto's, werking van uw (digitale) camera, etc. op de maandagavond, eens per twee weken. Informatie is te verkrijgen bij buurtgenoot Jo Eijkemans (06-24 72 14 05), maar binnenlopen in de buurthuiskamer om eens te kijken, mag ook.

 

Haken & breien: elke woensdagmiddag zit er een groepje dames uit Speelheide gezellig te haken, te breien en te kletsen in de buurthuiskamer. Neem eventueel een eigen handwerkje mee; assistentie is aanwezig.

 

Kleuren volwassenen: op vrijdagmiddag is er tijdens de vrije koffie-inloop kleuren voor volwassenen. Kleurpotloden aanwezig, opgave vooraf niet nodig.


Samen Sterk in Speelheide / Ine
: Wilt u iets vragen of bespreken m.b.t. buurtinitiatief Samen Sterk in Speelheide met Ine Meeuwis (06-30338099), dan is het goed om te weten dat Ine op donderdagmiddag meestal in de buurthuiskamer te vinden is;

 

Spreekuur Bewonersoverleg Speelheide: Hebt u een vraag voor het Bewonersoverleg Speelheide? Dat houdt voortaan iedere eerste donderdagmiddag van de maand spreekuur in de buurthuiskamer. Een bestuurslid van het Bewonersoverleg zit dan tussen 14.00 en 16.00 uur klaar om uw vragen, wensen en opmerkingen aan te horen die betrekking hebben op de leefbaarheid en veiligheid in Speelheide.

Buurttelefoon : 06 - 12 06 12 19